Klassisk massage

Behandlingen ökar cirkulationen och ämnesomsättningen i muskulaturen.

Djupt avslappnande inte bara för dina muskler utan även mentalt. Toxiner i bindväven lösgörs och förs bort, nytt syre transporteras till alla vävnader som ökar immunförsvar,ökar cellförnyelse och ger lägre blodtryck. Muskelsmärta reduceras och du kan slappna av på djupet.

Behandlingen skräddarsys efter behov. Utförs även på företag.

30 min 495kr

45 min 595 kr

60 min 695 kr

90 min+ Fotinpackning med apelsinolja 1495 kr

 

Idrottsmassage

En kraftigare form av klassisk massage med triggerpunktspressur, stretching teknik för dig som är i behov av en mer djupgående effekt för muskler, bindväv och blodomlopp.

ca 50 min 695 kr

 

Medicinsk massage

Massagebehandling med hjälp av elektroterapi och magnetterapi för ett specifikt problem såsom nackspärr, ryggskott etc.

ca 50 min 695 kr

 

Bindvävsmassage

Behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader.

 

Vi ger bindvävsmassage med gummikoppa och när det behövs kombinerar vi också med djup klassisk massage. Eftersom förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom celluliter så behandlas även det framgångsrikt genom bindvävsmassage

Vacuumsuget främjar en ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter,  och överflödig vätska.

Blodcirkulationen ock syretillförseln till kroppens celler okar, vilket i sin tur leder till minskad svullnad, smärta

 

Behandlingen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.

Endast kvinnor får celluliter men bindvävsmassage passar lika bra för män som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen.

50 min – 695:-